Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Na elke bestellingen sturen wij je een bevestigingsmail met daarin alle gegevens van jou bestelling. Na het verpakken van je bestelling ontvang je ook een mail met een track&trace code. Heb je nog geen mail ontvangen? Dan staat de bestelbevestiging misschien in je ongewenste mail. Is dit niet het geval Je dan kan altijd een mailtje sturen naar de klantenservice. We sturen je dan direct een nieuwe bevestiging.

Wat is de status van mijn bestelling?

Je hebt iets besteld, je wilt dan natuurlijk ook weten wanneer je het kan verwachten. We houden je via email op de hoogte van jouw order status. Heb je geen mail gehad? Kijk dan eerst even bij je ongewenste post. Nog steeds geen mail? Neem dan even contact op met onze klantenservice, wij kunnen je precies vertellen waar je pakketje is.

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Als je vandaag vóór 23:59 uur bestelt, ontvang je het pakketje morgen thuis. Wij streven er naar om zo snel mogelijk voor je stoep te staan, vandaar deze snelle levertijd. Je kan zelfs kiezen voor Same-Day Delivery. Wanneer je dan voor 12:00 je bestelling doet, zal één van onze blije bezorgers dezelfde dag nog aanbellen! Bestellingen die in het weekend gedaan worden voor 23:59, worden maandag nog bezorgd!

Kan ik mijn pakketje ook ‘s avonds ontvangen?

Jazeker. Na het bestellen geef je zelf het tijdvak aan. Kies je het tijdvak 18:00 – 22:00 uur? Dan ontvang je het pakket morgenavond thuis. Natuurlijk zonder extra kosten.

Kan ik mijn pakketje ook vandaag nog ontvangen?

Ja, dit kan. Het is daarvoor wel noodzakelijk dat je de bestelling voor 12:00 uur plaatst. Je betaalt hier € 4,95 voor en je ontvangt je pakket dan dezelfde avond. Woon je op de Waddeneilanden? Wij zijn jaloers! Helaas wordt je pakketje dan niet op dezelfde dag bezorgd.

Kan ik mijn pakket ophalen bij een afhaalpunt?

Tijdens het bestellen kan je ervoor kiezen om een pakket op te halen bij een afhaalpunt. Je kan zelf het dichtstbijzijnde afhaalpunt selecteren. Je pakketje ligt dan morgen na 13:00 uur voor je klaar.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij gaan altijd voor de laagste prijs! Alle bestellingen boven de € 50,- worden dezelfde dag nog gratis verzonden. Bestel je voor een lager bedrag dan betaal je € 4,95 aan verzendkosten.